Skip to main content

Nagerechten

Dinerkaart

Naast onderstaand a la carte menu hanteren we ook nog een steeds wisselend 3 gangen seizoens keuze menu, zie helemaal onderaan deze pagina... met bij elke gang keuze uit drie gerechten. Ook ideaal voor groepen!

PRE STARTERS om te delen

BROODPLANK MET DIPS – VEGA (8,50)
vers gebakken broodjes met 3 dips

KNOFLOOK GAMBA’S (13,50)
gamba’s in een krokant jasje, met aioli en chili dip, zeven stuks

GYOZA’S (8,50)
gefrituurd, gevuld met kip en geserveerd met knoflook soja saus, vijf stuks

GYOZA’S – VEGA (8,50)
gefrituurd, met vegetarische vulling en geserveerd met knoflook soja saus, vijf stuks

PATA NEGRA (15,50)
80 gram van de allerlekkerste Spaanse Iberico ham, vers gesneden

Voorgerechten

CARPACCIO (14,50)
flinterdun gesneden ossenhaas, parmezaan, pijnboompitjes en pesto of truffelmayo

OESTERZWAM SLIDER – VEGA (13,50)
kleine oesterzwam burger, dragon mayonaise, rucola, gegrilde paprika en herfstgarnituur

PADDENSTOELEN BOUILLON – VEGA (10,50)
schuim van shiitake, gevuld met paddenstoelen, shiitake crumble

HERT & HERFST (16,50)
opgerolde carpaccio van hert, cantharellen, groene asperge, pompoen, teriyaki, bosui en sesam

GARNALEN SPIESJES (14,50)
chili knoflook olie, aioli en zoetzure komkommer

TOMATENSOEP (8,50)
het vertrouwde ‘Jeronimus’ recept, met kip

CHEF’S SOEP (8,50)
vers bereid, telkens iets anders en meestal vegetarisch

Salades

SALADE CARPACCIO (16,50)
met flinterdun gesneden ossenhaas, parmezaan, pijnboompitten, pesto of truffelmayonaise

SALADE ZALM (17,50)
met gerookte zalm, dille creme, ei crumble en kruidenolie

SALADE GEITENKAAS (16,50)
met gegratineerde geitenkaas, quinoa, walnoten, honing en zongedroogde tomaatjes

SALADE KIP (15,50)
met gemarineerde en gebakken kippendij, spekjes, pestomayonaise, parmezaan en croutons

Hoofdgerechten

SPARERIBS (23,50)
onze lekkere malse ribs met twee koude sausjes, frites en salade

KIPSATÉ (20,50)
gemarineerde malse kippendijfilet met onze satesaus, atjar, kroepoek en frites

COQ AU BIERRE (22,50)
kipstoofpotje gegaard in bier met spekjes en seizoensgroenten, met brood

BEEF TERIYAKI (24,50)
mals gebakken biefstukpuntjes, afgeblust met teriyaki, met seizoensgroenten en frites

HANGING TENDER (27,50)
runderlende, rondom dichtgeschroeid, met bier jus, geserveerd in een sizzling pan, met gebakken paddenstoelen en frites

BLACK ANGUS STEAK 300 GRAM (34,50)
aardappelgratin, seizoensgroenten, peper- of port saus, met frites

1/2 BLACK ANGUS STEAK (27,50)
aardappelgratin, seizoensgroenten, peper- of port saus, met frites

DUO VAN WILD (28,50)
wild zwijn sukade, hertenbiefstuk, pompoen puree, gepofte kastanjes, stoofpeer, wildjus, met frites

ZALM “EN PAPILOTTE” (27,50)
zalmfilet, gegaard in een pakketje, courgette, dille, groene asperge, cherrytomaat, citroenboter, met frites

PORTOBELLO – VEGA (23,50)
uit de oven met geitenkaas, paddenstoelen ragout, peterselie boter en met frites

PADDENSTOELEN RISOTTO – VEGA (23,50)
bospaddenstoelen, truffel olie, parmezaan, rucola en crumble van kastanje

BLACK ANGUS BURGER (20,50)
brioche, bacon, gebakken ui, kaas, sla, stomaat en augurk, sriracha mayonaise, met frites

CRISPY CHICKEN BURGER (19,50)
homemade crispy chicken op een brioche, met honing mosterd, cole slaw en sla en tomaat, natuurlijk met frites

HERFST BURGER – VEGA (20,50)
100% plantaardige burger, brioche, cranberry, paddenstoelen, pecan noten, met naar keuze gesmolten brie of brabants blauw, en geserveerd met frites

Nagerechten

BOSSCHE BOL DESSERT (8,50)
een halve Bossche bol met een bolletje vanille ijs

SPECULAAS CHEESECAKE (9,50)
amaren kersen, toffee, witte chocolade en kaneel crumble

APPLE CRUMBLE (9,50)
warm uit de oven, banketbakkersroom, kaneel crumble, pecan noten, vanille ijs

KAASPLANK VAN DE BOSSCHE MARKT (14,50)
5 soorten kaas, met kletzenbrood en appelstroop

SEIZOENSMENU

VOORgerechten

CARPACCIO “HERFST”
dungesneden ossenhaas, met hazelnoot, champignons, rucola, oude beemsterkaas en cranberry compote

KNOLSELDERIJ SOEP
romig, met garnituur van krokant gebakken salie en hazelnoot. eventueel met bacon voor de liefhebber

GEGRILDE POMPOEN – VEGA
geitenkaas in kruidenkorst, vijgen, bossche honing en pecan noten

HOOFDgerechten

WILD ZWIJN SUKADE
pompoen puree, wildjus, seizoensgroenten, stoofpeer en frites

DORADE FILET
witte wijn saus, aardappelgratin, seizoensgroenten, krokant van parmezaan, geserveerd met frites

PADDENSTOELEN RISOTTO – VEGA
bospaddenstoelen, truffel olie, parmezaan, rucola en kastanje crumble

NAgerechten

APPLE CRUMBLE
warm uit de oven, banketbakkersroom, kaneel crumble, noten en vanille ijs

BOSSCHE BOL DESSERT
halve Bossche bol met bolletje vanille ijs

PANNA COTTA “STOOFPEER”
stoofpeer, amaretto, stroopwafel en kaneel