Skip to main content

Dinerkaart

We delen een keuken met Het Warenhuis.

Voorgerechten

BROODPLANK MET DIPS – VEGA (8,00)
vers gebakken broodjes met 3 dips

CARPACCIO (14,00)
flinterdun gesneden ossenhaas, parmezaan, pijnboompitjes en pesto of truffelmayo

PARELCOUSCOUS – VEGA (13,50)
parelcouscous met ras el hanout kruiden, zoetzure venkel, rozijnen en hazelnoten

TATAKI VAN RUND (14,50)
dungesneden rund met soja siroop, sesamzaad, bosui en wasabi mayonaise

KNOFLOOK GAMBA’S (13,50)
gamba’s in een krokant jasje, met aioli en chili dip

TOMATENSOEP (7,50)
het vertrouwde ‘Jeronimus’ recept, met kip

CHEF’S SOEP (8,50)
vers bereid, telkens iets anders en meestal vegetarisch

Onderstaande salades zijn ook te bestellen als maaltijdsalade, ze zijn dan groter en worden geserveerd met brood en kruidenboter

SALADE CARPACCIO (12,50)
met flinterdun gesneden ossenhaas, parmezaan, pijnboompitten, pesto of truffelmayonaise

SALADE ZALM (13,00)
met zalm teriyaki, wakame, sesam en wasabi kroepoek

SALADE GEITENKAAS (11,50)
met gegratineerde geitenkaas, quinoa, luxe noten, honing en tomaatjes

SALADE KIP (10,50)
met gemarineerde en gebakken kippendij, spekjes, parmezaan en croutons

Hoofdgerechten

SPARERIBS (22,50)
onze lekkere malse ribs met twee koude sausjes, frites en salade

KIPSATÉ (19,50)
gemarineerde malse kippendijfilet met onze pindasaus en frites

COQ AU BIERRE (21,50)
kipstoofpotje gegaard in bier met spekjes en seizoensgroenten, met brood

BEEF TERIYAKI (23,50)
mals gebakken en afgeblust met teriyaki, Thaise wokgroenten, met frites

HANGING TENDER (26,50)
runderlende (250 gram), rondom dichtgeschroeid en afgelakt met bierlak, geserveerd in een sizzling pan, met gebakken paddenstoelen en frites

BAVETTE (26,50)
met seizoensgroenten en rozemarijn jus, met frites

ZALM TERIYAKI (25,50)
op de huid gebakken en afgelakt met teriyaki, creme van spinazie, bosui, aardappelgarnituur en frites

CATCH OF THE DAY (25,50)
vraag gerust welke vis we vandaag bereiden, met beurre blanc, zeekraal en polenta

CLASSIC BURGER (16,50)
100% beefburger met gebakken ui, bacon, tomaat, augurk, sla, old Amsterdam en sriracha mayonaise, met frites

MEATLOVERS BURGER (19,50)
100% beefburger met pulled pork, bacon, krokante uien, tomaat, sla, rode koolsalade en bbq saus, met frites

BEYOND BURGER (vega) (18,00)
vegetarische burger met gegrilde paprika, krokante uien, tomaat, sla, old Amsterdam en sriracha mayonaise, met frites

PASTA CAROTTA (vega) (23,50)
wortellinten, geitenkaas, pompoen gember saus, zoetzure rode uien pompoenpitten

Nagerechten

TRIO CHOCOMOUSSE (9,50)
3 verschillende varianten, met chocolade krullen

BOSSCHE BOL DESSERT (8,50)
een halve Bossche bol met een bolletje vanille ijs

APPLE CRUMBLE (9,50)
appel en kaneel, banketbakkersroom en vanille ijs

CREME BRULEE (9,50)
huisgemaakte traditionele creme brulee

KAASPLANKJE (13,50)
5 soorten kaas, met noten rozijnenbrood en frambozen uienchutney (voor twee personen 21,00)