Skip to main content

Nagerechten

Dinerkaart

Naast onderstaand a la carte menu hanteren we ook nog een steeds wisselend 3 gangen seizoens keuze menu, zie helemaal onderaan deze pagina... met bij elke gang keuze uit drie gerechten. Ook ideaal voor groepen!

PRE STARTERS om te delen

BROODPLANK MET DIPS – VEGA (8,50)
vers gebakken broodjes met 3 dips

KNOFLOOK GAMBA’S (13,50)
gamba’s in een krokant jasje, met aioli en chili dip, vijf stuks

GYOZA’S (8,50)
gefrituurd, gevuld met kip en geserveerd met knoflook soja saus, vijf stuks

GYOZA’S – VEGA (8,50)
gefrituurd, met vegetarische vulling en geserveerd met knoflook soja saus, vijf stuks

PATA NEGRA (15,50)
80 gram van de allerlekkerste Spaanse Iberico ham, vers gesneden

Voorgerechten

CARPACCIO (14,50)
flinterdun gesneden ossenhaas, parmezaan, pijnboompitjes en pesto of truffelmayo

ROODLOF SALADE – VEGA (13,50)
met roodlof, appel, camembert, balsamico, koningszwam krokantje en gesuikerde walnoot

“OLDSKOOL” GARNALEN COCKTAIL (14,50)
garnalen en homemade cocktailsaus, op een bedje van frisee sla en met citroen en verse dille

BUIKSPEK (15,50)
honing mosterd, zoetzure komkommer en pastinaak creme

TOMATENSOEP (8,50)
het vertrouwde ‘Jeronimus’ recept, met kip

CHEF’S SOEP (8,50)
vers bereid, telkens iets anders en meestal vegetarisch

Onderstaande salades zijn ook te bestellen als maaltijdsalade, ze zijn dan groter en worden geserveerd met brood en kruidenboter +4,00

SALADE CARPACCIO (12,50)
met flinterdun gesneden ossenhaas, parmezaan, pijnboompitten, pesto of truffelmayonaise

SALADE ZALM (13,50)
met gerookte zalm, dille creme, ei crumble en kruidenolie

SALADE GEITENKAAS (12,50)
met gegratineerde geitenkaas, quinoa, walnoten, honing en zongedroogde tomaatjes

SALADE KIP (11,50)
met gemarineerde en gebakken kippendij, spekjes, pestomayonaise, parmezaan en croutons

Hoofdgerechten

SPARERIBS (23,50)
onze lekkere malse ribs met twee koude sausjes, frites en salade

KIPSATÉ (20,50)
gemarineerde malse kippendijfilet met onze satesaus, atjar, kroepoek en frites

COQ AU BIERRE (22,50)
kipstoofpotje gegaard in bier met spekjes en seizoensgroenten, met brood

BEEF TERIYAKI (24,50)
mals gebakken biefstukpuntjes, afgeblust met teriyaki, met wokgroenten en frites

HANGING TENDER (27,50)
runderlende, rondom dichtgeschroeid en afgelakt met bierlak, geserveerd in een sizzling pan, met gebakken paddenstoelen en frites

FLAT IRON STEAK (26,50)
met seizoensgroenten en rode wijn tijm jus, met frites

TOURNEDOS (34,50)
met gebakken champignons en saus naar keuze, met frites

ZALM TERIYAKI (26,50)                                                                 op de huid gebakken en afgelakt met teriyaki, creme van spinazie, bosui, aardappelgarnituur en frites

KABELJAUW (27,50)
gebakken kabeljauw en een koude bulgur salade, met granaatappel, munt en komkommer

CLASSIC BURGER (19,50)
100% beefburger op brioche, met gebakken ui, bacon, tomaat, augurk, sla, kaas en sriracha mayonaise, met frites

CRISPY CHICKEN BURGER (19,50)
homemade crispy chicken op een brioche, met honing mosterd, cole slaw en sla en tomaat, natuurlijk met frites

DOUBLE SWEET CHILI BURGER (20,50)
vegetarische burgers op een brioche, met gegrilde paprika, krokante uien, tomaat, sla, en sriracha mayonaise, met frites

RAMEN NOODLES – VEGA (23,50)
shitake bouillon gevuld met udon noodles, ingelegde rode ui, soja ei, edamame boontjes en tauge

RAMEN NOODLES BEEF (31,00)
shitake bouillon gevuld met udon noodles, ingelegde rode ui, soja ei, edamame boontjes en tauge, aangevuld met fijngesneden beef

GEGRILDE KONINGSZWAM – VEGA (23,50)
met tomaat gember saus, seizoensgroenten, aardappelmousseline en frites

Nagerechten

BOSSCHE BOL DESSERT (8,50)
een halve Bossche bol met een bolletje vanille ijs

AARDBEIEN TIRAMISU (9,50)
lange vingers met likeur, aardbeien en mascarpone

TRIFLE (9,50)
crumble van cake, afgetopt met mascarpone en rood fruit

KAASPLANK VAN DE BOSSCHE MARKT (14,50)
5 soorten kaas, met kletzenbrood en appelstroop (voor twee personen 21,50)

SEIZOENSMENU

VOORgerechten

CARPACCIO
dungesneden ossenhaas, met parmezaan en pijnboompitten, met naar keuze pesto of truffelmayonaise

GEROOKTE FOREL
brioche met gerookte forel, granny smith appel en groene asperge

CAPRESE TARTAAR – VEGA
tomaten tartaar, mozzarella, basilicum, zwarte olijf en aceto balsamico

HOOFDgerechten

LENTE LAM
lams chump met kruidenkorst, rode wijn tijm jus, aardappelmousseline en frites

ZEEBAARS
citroen risotto, ratatouille, witte wijn kervel saus enparmezaan crumble, geserveerd met frites

KNOLSELDERIJ STEAK – VEGA
bulgur, groene asperge, tomaat gember saus en seizoensgroenten en frites

NAgerechten

AARDBEIEN TIRAMISU
lange vingers met likeur, mascarpone en aardbeien

BOSSCHE BOL DESSERT
halve Bossche bol met bolletje vanille ijs

KAASPLANK VAN DE BOSSCHE MARKT
diverse kazen, geserveerd met kletzenbrood, appelstroop en walnoten