Dinerkaart

We delen een keuken met Het Warenhuis.

Voorgerechten

BROODPLANK MET DIPS
Vers gebakken broodjes met kruidenboter, pestomayonaise en sriracha dip 6,50
CARPACCIO
Ossenhaas, Parmezaan, pijnboompitjes en pesto of truffelmayo 11,50
KNOFLOOKGAMBA'S
Warme, krokante in panko gebakken gamba's met aioli en chili dip 9,50
BURRATA CAPRESE vega
Romige Italiaanse burratakaas met tomaatjes, pesto, rode ui en balsamicocrème 8,50
TOMATENSOEP
Het vertrouwde 'Jeronimus' recept 5,50
CHEF'S SOEP
Vers bereid, telkens iets anders en meestal vegetarisch 6,50

Hoofdgerechten

COQ AU BIERRE
Kipstoofpotje, gegaard in bier met groene kruiden, spek en heerlijke seizoensgroenten, geserveerd met frietjes 17,00
KIPSATÉ
Gemarineerde malse kippedijfilet met onze pindasaus en frietjes 16,50
SPARERIBS
Huisgemarineerd en lekker mals, met twee koude sausjes, frietjes en salade 16,00
HANGING TENDER
Voor de vleesliefhebber... rondom dichtgeschroeid en mooi rood van binnen, afgelakt met bierlak, met gebakken paddenstoelen en frietjes 18,50
JUICY LUCY
100% Angus rund, gebakken ui, bacon, tomaat, jalapenos, augurk, limoenmayo, een gebakken eitje en natuurlijk met frietjes en salade 16,50
OSSENHAASPUNTJES TERIYAKI
Mals gebakken ossenhaaspuntjes met Thaise wokgroenten en afgeblust met teriyaki, geserveerd met frietjes 20,00
THAISE GAMBA'S
Heerlijke gebakken gamba's in een sizzling pannetje met wokgroenten en met frietjes 17,00
GROENTEN QUICHE vega
Van mediterrane groenten met brie, geserveerd met frietjes 17,50

Nagerechten

SABAYON
Koude sabayon van kriekbier, met vers fruit en frambozensaus 7,50
BOSSCHE BOL DESSERT
Een halve Bossche bol van Jan de Groot met een bolletje vanille ijs 6,50
KAASPLANKJE
5 soorten kaas, met kletzenbrood en uienchutney 9,50 (voor twee personen 15,50)
KOFFIE SECIAAL
Irish coffee, Italian coffee, Spanish coffee 6,20
GLAASJE LIKEUR
Keuze uit een mooi assortiment likeuren 5,40